O nás

ASENTI Services bola založená v roku 2016 ako spoločnosť zameraná na poskytovanie profesionálnych služieb buď priamo pre predajcov alebo podnikovým zákazníkom v regióne EMEA. Odvtedy sme našim zákazníkom pomohli úspešne zrealizovať mnohé projekty, najmä v oblasti sietí a kybernetickej bezpečnosti.

V roku 2019 sme vstúpili aj do oblasti automatizácie netopov a secopov. Sme tiež preferovaným partnerom pre pár predajcov, čo nás robí atraktívnym ako dodávateľa hardvéru. ASENTI sa podieľa aj na automatizačnej platforme, ktorú vyvíja spoločnosť SYNAPSA NETWORKS, kde ťaží z našich mnohoročných praktických skúseností.

professional-services.png

Profesionálne služby

Konzultácie a profesionálne služby v oblasti sietí a kybernetickej bezpečnosti

netops-secops-automation.png

NetOps a SecOps automatizácia

Automatizácia operácií a vývoj automatizovaných riešení

hardware-software.png

Hardvér a softvér

Dodávka kompletného sortimentu sieťových produktov a produktov kybernetickej bezpečnosti

PALO ALTO PARTNER ROKA

Sme hrdí na to, že Palo Alto Networks je partnerom roka 2021 pre Slovenskú republiku.

Technologickí partneri

Palo Alto Networks

Palo Alto Networks

Palo Alto Networks je popredný poskytovateľ riešení kybernetickej bezpečnosti, ktorý sa zameriava na poskytovanie ochrany sietí, cloudových prostredí a mobilných zariadení. Ich produkty a služby kombinujú špičkové technológie, ako sú umelá inteligencia, strojové učenie a automatizácia, s cieľom poskytnúť komplexnú ochranu pred širokým spektrom kybernetických hrozieb.

Viac informácií
Zavrieť

Medzi kľúčové produkty spoločnosti Palo Alto Networks patria:

  1. Palo Alto Networks Next-Generation Firewalls: Tieto firewally ponúkajú pokročilú detekciu a prevenciu útokov na sietiach pomocou analýzy aplikácií, používateľov a obsahu.
  2. Palo Alto Networks Prisma Cloud: Riešenie pre bezpečnostné a súladové riziká v cloudových prostrediach, ktoré umožňuje organizáciám chrániť svoje dáta a aplikácie v rôznych cloudových platformách.
  3. Palo Alto Networks Cortex XDR: Integrácia bezpečnostných údajov a analýzy pre detekciu a odpoveď na pokročilé hrozby v reálnom čase v celej sieti, na endpointoch a v cloude.
  4. Palo Alto Networks Prisma Access: Cloudová služba poskytujúca bezpečný prístup k cloudovým aplikáciám a internetu pre zamestnancov pracujúcich z rôznych lokalít.
  5. Palo Alto Networks Cortex Data Lake: Centralizovaná platforma pre ukladanie, analýzu a zdieľanie bezpečnostných údajov pre lepšiu detekciu a odpoveď na hrozby.
Fortinet

Fortinet

Fortinet je globálna technologická spoločnosť, ktorá sa špecializuje na kybernetickú bezpečnosť. Bola založená v roku 2000 a jej sídlo je v Sunnyvale v Kalifornii, USA. Spoločnosť ponúka široké spektrum bezpečnostných riešení vrátane firewallov, antivírusov, prevencie pred narušením, bezpečnosti v cloude a ďalších nástrojov na ochranu sietí, aplikácií a dát. Je známa svojou FortiGate sériou firewallov a integráciou bezpečnostných funkcií do jednej platformy, čo umožňuje efektívnejšiu správu a ochranu IT infraštruktúr. Fortinet sa zameriava na inovácie a poskytuje bezpečnostné riešenia pre organizácie všetkých veľkostí.

SentinelOne

SentinelOne

SentinelOne je popredný poskytovateľ riešení kybernetickej bezpečnosti, špecializujúci sa na ochranu endpointov. Spoločnosť bola založená s cieľom poskytovať inovatívne a automatizované nástroje na detekciu, prevenciu a odpoveď na kybernetické hrozby. Ich hlavný produkt, SentinelOne Endpoint Protection Platform, využíva umelú inteligenciu a strojové učenie na identifikáciu a zastavenie širokého spektra útokov, vrátane malwaru, ransomware a pokročilých hrozieb. Okrem toho poskytujú aj riešenia ako SentinelOne Ranger pre monitorovanie a ochranu cloudových a IoT zariadení, a SentinelOne Vigilance pre aktívne sledovanie a reakciu na kybernetické hrozby v reálnom čase. Svojimi inovatívnymi prístupmi a technológiami sa snažia poskytovať komplexné riešenia, ktoré organizáciám pomáhajú zvýšiť svoju bezpečnosť a znižovať riziká spojené s kybernetickými útokmi.

Juniper Networks

Juniper Networks

Juniper Networks je globálny poskytovateľ sieťových riešení pre spoločnosti, poskytujúci širokú škálu produktov a služieb pre sieťovú infraštruktúru, cloudové technológie a kybernetickú bezpečnosť. Ich produkty zahŕňajú routery, prepínače, firewally, bezdrôtové technológie a softvérové riešenia pre riadenie sietí.

Viac informácií
Zavrieť

Medzi kľúčové produkty patria:

  1. Juniper Networks MX Series: Škálovateľné routery určené pre poskytovateľov internetových služieb a veľké podniky.
  2. Juniper Networks EX Series: Prepínače navrhnuté pre podnikové siete, ktoré poskytujú vysokú výkonnosť a spoľahlivosť.
  3. Juniper Networks SRX Series: Bezpečnostné brány s pokročilými funkciami firewallovania, VPN a ochrany pred hrozbami.
  4. Juniper Networks Contrail: Softvérové riešenie pre riadenie a automatizáciu sietí, vrátane softvérovo definovaných sietí (SDN) a cloudových služieb.
  5. Juniper Mist AI: Cloudová platforma pre správu a automatizáciu bezdrôtových sietí s podporou umelej inteligencie a analýzy dát.
Arista Networks

Arista Networks

Arista Networks je americká technologická spoločnosť, ktorá sa špecializuje na vývoj a výrobu pokročilých sieťových riešení pre dátové centrá, cloudové služby a podnikové siete. Spoločnosť bola založená v roku 2004 a rýchlo si získala povesť vďaka svojim vysoko výkonným sieťovým produktom. Hlavným pilierom ich ponuky je operačný systém EOS (Extensible Operating System), ktorý je cenený pre svoju modularitu, stabilitu a škálovateľnosť. Arista je známa najmä v prostrediach s vysokými nárokmi na prenos dát, ako sú veľké dátové centrá, finančné inštitúcie a poskytovatelia cloudových služieb. Konkurujú veľkým hráčom ako Cisco Systems, pričom sa zameriavajú na inovácie a flexibilitu sieťových infraštruktúr. Arista Networks je verejne obchodovaná spoločnosť a patrí medzi lídrov v oblasti moderných sieťových technológií.

Pulse Secure

Pulse Secure

VPN
802.1x

Cisco

Cisco

Cisco je jedným z popredných svetových poskytovateľov sieťových technológií a riešení pre informačné technológie a komunikácie (ITK). Spoločnosť Cisco sa špecializuje na poskytovanie sieťových riešení pre podniky, poskytovateľov telekomunikačných služieb, vládne inštitúcie a ďalšie organizácie.

Viac informácií
Zavrieť

Kľúčové produkty a riešenia spoločnosti Cisco zahŕňajú:

  1. Cisco Catalyst Series: Prepínače pre podnikové siete, ktoré poskytujú vysokú výkonnosť, spoľahlivosť a bezpečnosť.
  2. Cisco ISR (Integrated Services Router): Routery s integrovanými službami pre malé a stredné podniky, ktoré umožňujú spoľahlivé pripojenie k internetu a vzdialený prístup k zariadeniam.
  3. Cisco ASA (Adaptive Security Appliance): Bezpečnostné brány pre ochranu sietí pred kybernetickými hrozbami a útokmi.
  4. Cisco Meraki: Cloudové riešenia pre správu sietí, vrátane bezdrôtových sietí, prepínačov a zariadení pre inteligentný dom.
  5. Cisco Webex: Platforma pre online stretnutia, konferencie a spoluprácu, ktorá umožňuje užívateľom komunikovať a spolupracovať na diaľku.
RSA

RSA

RSA je globálny líder v oblasti kybernetickej bezpečnosti a riadenia rizík, poskytujúci širokú škálu riešení a služieb pre ochranu dát, identitu a digitálnych prostredí. Spoločnosť sa zameriava na poskytovanie inovatívnych technológií a prístupov, ktoré pomáhajú organizáciám identifikovať, riadiť a minimalizovať kybernetické riziká a hrozby.

Viac informácií
Zavrieť

Medzi kľúčové produkty spoločnosti RSA patria:

  1. RSA SecurID Suite: Riešenie na správu identít a prístupov, zahŕňajúce autentifikáciu, autorizáciu a jednotné riadenie prístupov pre užívateľov a zariadenia.
  2. RSA Archer Suite: Platforma pre riadenie rizík, compliance a bezpečnosť, ktorá pomáha organizáciám identifikovať, hodnotiť a spravovať svoje riziká a súladové požiadavky.
  3. RSA NetWitness Platform: Riešenie pre detekciu a odpoveď na kybernetické hrozby, zahŕňajúce sledovanie bezpečnostných udalostí, analýzu údajov a reakciu na incidenty.
  4. RSA Fraud & Risk Intelligence Suite: Portfólio riešení na detekciu a prevenciu podvodných aktivít a rizík v online prostredí, vrátane podvodov s identitou a finančnými transakciami.
  5. RSA Data Loss Prevention (DLP): Riešenie na ochranu citlivých údajov a prevenciu únikov dát pomocou monitorovania, klasifikácie a kontroly prenosu údajov.
Synapsa Networks

Synapsa Networks

Automated Threat Mitigation
Automated Audit
Threat Ingeligence and SOAR

Denevy

Denevy

Software development

Proofpoint

Proofpoint

Proofpoint je globálny poskytovateľ riešení kybernetickej bezpečnosti a ochrany dát, špecializujúci sa na prevenciu hrozieb spojených s e-mailovými, cloudovými a sociálnymi médiami. Ich technológie kombinujú pokročilú detekciu, analýzu dát a umelú inteligenciu na identifikáciu a blokovanie kybernetických útokov, phishingových pokusov a iných hrozieb.

Viac informácií
Zavrieť

Medzi kľúčové produkty a riešenia patria:

  1. Proofpoint Email Protection: Riešenie na ochranu e-mailovej komunikácie pred spamom, phishingom, malvérom a inými hrozbami, ako aj na zabezpečenie súladu s reguláciami.
  2. Proofpoint Advanced Threat Protection: Pokročilé riešenie na detekciu a blokovanie cieľových útokov, škodlivého softvéru a iných pokročilých hrozieb v e-mailovej komunikácii a súvisiacich kanáloch.
  3. Proofpoint Cloud App Security Broker (CASB): Služba na zabezpečenie cloudových aplikácií a údajov, poskytujúca kontroly prístupu, auditovateľnosť a ochranu pred hrozbami.
  4. Proofpoint Digital Risk Protection: Riešenie na monitorovanie online aktivity a ochranu pred podvodom, reputačnými hrozbami a nelegálnym obsahom na sociálnych médiách a na internete.
  5. Proofpoint Insider Threat Management: Nástroje na detekciu a prevenciu vnútorných hrozieb, vrátane úniku dát a neoprávneného správania zamestnancov.
Rapid7

Rapid7

Spoločnosť Rapid7 poskytuje riešenia na správu zraniteľností (Nexpose), penetračné testovanie (Metasploit), SIEM (InsightIDR), monitoring, analytiku a automatizáciu bezpečnosti. Tieto riešenia pomáhajú organizáciám identifikovať, hodnotiť a reagovať na bezpečnostné hrozby.

Reference clients

Telekom Palo Alto Networks
Juniper Networks Halian Transputec

Kontaktné informácie

ASENTI Services s.r.o.
Zuzany Chalupovej 10/B
851 07 Bratislava
Slovakia
 
IČO 50375776
DIČ 2120303416
IČ DPH SK2120303416